Login
Close
Inloggen

Jouw werkplezier als uitgangspunt

Jouw volgende MT- of directiefunctie vinden

Jij wilt de volgende stap zetten in je carrière, bent klaar voor een nieuwe uitdaging in je werk en zoekt een leidinggevende functie in de installatietechniek. Een rol binnen het midden of hoger kader, die past bij jou en je skills, je behoefte en ambitie, je kennis en ervaring. Je hebt bij voorbeeld behoefte aan meer verantwoordelijkheid en mandaat, een andere sfeer of meer ondernemerszin en vrijheid binnen het installatiebedrijf. Of je wilt je verder ontwikkelen. Dan ben je hier op de juiste plek. Werkplezier is in de zoektocht naar die managementpositie het uitgangspunt.

Recruiter en headhunter, maar vooral werkplezierbemiddelaar

Een werkplezierbemiddelaar is deels vergelijkbaar met een executive searcher, een recruiter, een headhunter en een consultant. Voor mij ben jij het uitgangspunt in plaats van de vacature. Ik ga voor jouw werkplezier en noem mijzelf daarom werkplezierbemiddelaar.

Hoe en waar verkoop jij jezelf?

Waarschijnlijk zoek jij niet openlijk naar een nieuwe functie. En installatiebedrijven maken hun MT-vacatures vaak ook niet openbaar. Wel kloppen deze bedrijven bij mij aan met hun vacante functie. Het is beter een functie te zoeken bij jou als kandidaat dan andersom. De match is beter en daarmee neemt de kans toe, dat jij straks helemaal op je plek bent in de nieuwe werkomgeving en je nieuwe managementrol.

De volgende stap in je carrière binnen de installatietechniek – het proces

Uitgebreide kennismaking

We starten met een kennismakingsgesprek. Om aan de juiste match te komen gaan we na wat jou beweegt, wat je ambitie is en hoe jij jouw toekomst in de installatiebranche voor je ziet. 

Behoefte en vacatures installatietechniek

Met deze achtergrondinformatie onderzoek ik mijn netwerk binnen de installatietechniek, de installateurs en de toeleveranciers. Door mijn ervaring ken ik de bedrijven in mijn netwerk goed. Die kennis heb ik opgebouwd aan de hand van eerdere omgevingsonderzoeken. Ik spreek dan niet alleen met de directeur, maar ook met toekomstige teamleden, collega’s en leidinggevenden. Daardoor weet ik precies binnen welk bedrijf jij tot je recht komt.
Ik benader mijn contactpersoon bij het installatiebedrijf dat het beste bij jou en je loopbaanwensen past: functie en inhoud, bedrijfscultuur, sfeer, doorgroeimogelijkheden, normen en waarden. Deze contactpersoon heeft altijd beslissingsbevoegdheid in het vullen van management- en directieposities. Soms wordt zelfs een functie gecreëerd en vervul jij een latente behoefte. Stel ik je officieel voor aan het bedrijf, dan is dat altijd met jouw toestemming.
Ik kijk uiteraard ook naar de vacatures die ik in bemiddeling heb.

Begeleiding tijdens én na het sollicitatietraject

Ik ben werkplezierbemiddelaar. Jouw carrière is dus ook voor mij belangrijk. Daarom leun je tot zelfs na je aanstelling op mijn begeleiding. Ik arrangeer de afspraken en samen bereiden we de gesprekken voor. En we hebben contactmomenten, nadat jij in je nieuwe functie bent gestart.
Ik kan niet anders dan mijn best voor je doen. Ik ga daarbij voor de langetermijnrelatie. Dat zie je terug in mijn persoonlijke begeleiding, in onze verdiepende gesprekken en evaluatiemomenten tijdens het gehele traject. Jij krijgt mijn volledige en oprechte aandacht. Uiteraard zijn al onze gesprekken vertrouwelijk en ga ik integer met jouw informatie om.
Voor jou als kandidaat is het gehele traject bovendien kosteloos.
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in jouw carrière binnen de installatietechniek? Gun jezelf dan de maximale slagingskans en neem contact op.

Ik wil een afspraak

Kandidaten

Copyright © 2024 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close