Login
Close
Inloggen

Karin de Waard – Diekmeijer, werkplezierbemiddelaar.

Aangenaam!

Ik voelde het al toen ik de opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht volgde: mijn werk zou in dienst staan van Oprechte Aandacht en Servicegerichtheid. Tijdens de opleiding waren zaken als hospitality en service uitgangspunt en deze hielden mijn interesse vast, omdat ze bij mij pasten. In alles wat ik doe wil ik echt iets betekenen voor een ander. Het zijn bovendien kwalificaties die ik in mijn werk bij Randstad en Deloitte verder ontwikkelde. En ze zouden me nooit meer loslaten. 
Dus ook niet toen ik in het vak van werkplezierbemiddelaar binnen de installatietechniek rolde. Dat was geen geplande stap van mij en ik heb er nooit spijt van gehad, omdat hospitality en de installatiebranche een prachtige combinatie vormen. En die combinatie blijkt van onschatbare waarde.

Door die combinatie ben ik ook niet de recruiter, executive searcher of headhunter die je normaliter spreekt. Ik heb inderdaad een werving- en selectiebureau, gespecialiseerd in de zwaardere managementfuncties binnen de installatiebranche. Maar ik voel me en ben werkplezierbemiddelaar.

Werkplezierbemiddelaar voor de perfecte match

Ik ga voor de perfecte match bij een bedrijf in de installatiebranche, uitgaand van jou, wat je in huis hebt en wat jou beweegt. Het is spannend en fijn (en soms noodzakelijk) om de volgende stap te zetten in je carrière. En jij bent alleen op je plek waar jij tot je recht komt. En daar ga ik voor: die ene functie bij dat ene bedrijf als regio- of vestigingsmanager, leidinggevende van een afdeling, projectleider of directeur. Die functie waar jij werkplezier ervaart. Met Oprechte Aandacht en vandaar mijn bedrijfsnaam, Bureau OpAan.

Dat doe ik echter niet alleen. Ik word waar nodig bijgestaan door mijn team van samenwerkende partners, die dezelfde missie hebben.

Vertel mij meer

De dynamiek van de installatiebranche

Als vrouw in een mannenwereld kijk ik naar zowel de mannelijke als de vrouwelijke kant en ook dat blijkt een mooie combinatie. De installatiebranche is volop in beweging met innovatieve oplossingen en meer vraag naar flexibiliteit en creativiteit in een tijd van schaarste in beschikbaar personeel. Bovendien werpt de installatietechniek zijn rol als underdog steeds meer van zich af en wordt hij meer en meer een volwaardige gesprekspartner. Dat zijn prachtige ontwikkelingen, helemaal omdat ik van buitenaf meekijk en meebeleef en vanuit dat gezichtspunt ook vaak andere mogelijkheden zie. En zo help ik installatiebedrijven aan de juiste man of vrouw op de juiste MT-positie.
De installatiebranche gaat me echt aan het hart. Het is een wereld die ik inmiddels erg goed ken en waarin ikzelf met werkplezier opereer. Ik weet wat er echt speelt in deze sterk groeiende markt en welke kansen er zijn. Hierdoor kan ik voor jou van toegevoegde waarde zijn.

Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Maak dan gebruik van mijn expertise en mijn grote netwerk binnen de installatiebranche. Samen zoeken we naar die ene functie voor jou. 

Ik meld mij aan

Werkplezierbemiddelaar

“Ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen, twee jongens en een meisje. Ik volleybal heel graag, best fanatiek, houd van skiën in de winter en tennissen in de zomer.“

 

Copyright © 2024 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close