Login
Close
Inloggen

Onze disclaimer

Bureau OpAan besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze website en doet haar uiterste best de site zo actueel mogelijk te houden. Ondanks alle inspanningen kan Bureau OpAan niet garanderen dat de informatie op de website volledig, correct en up-to-date is. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Bovenstaande is tevens van betrekking op alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Bureau OpAan is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die via zo’n link kan worden bezocht.

Het is bezoekers van deze website niet toegestaan verstrekte informatie, producten of diensten zonder toestemming van Bureau OpAan op enige wijze te vermenigvuldigen, verspreiden, of openbaar te maken.

Door het gebruik van de website bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Bureau OpAan voor het doel van informatie, advies of diensten van deze strekking.

Bureau OpAan aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met het gebruik van deze site en/of de onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.
Inzake e-malberichten: de informatie verzonden in een e-mail bericht vanuit Bureau OpAan is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Indien u een e-mail bericht ten onrechte ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken maar de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en het daarna te verwijderen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Bureau OpAan staat niet in voor de juiste overbrenging van een verzonden e-mail, noch voor de tijdige ontvangst daarvan. Externe e-mail wordt door Bureau OpAan niet gebruikt voor het aangaan van verplichtingen.

Copyright © 2024 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close