Login
Close
Inloggen

Ervaringen van kandidaten en relaties

Jan van Vliet / Manager Services bij Heijmans Beheer & Exploitatie

"Door Karin ben ik begin dit jaar op een plek terecht gekomen die mij zeer goed past en waar ik met veel enthousiasme aan het werk ben. Ondanks dat ze dit werk zelfstandig doet blijkt dat ze beschikt over een groot netwerk en vanuit haar ongeremde enthousiasme en betrokkenheid weet Karin heel natuurlijk allerlei verbindingen te leggen. Doordat ze geïnteresseerd is in personen en persoonlijke situaties, achtergronden en drijfveren, kan ze heel effectief zorgen dat de juiste mensen met elkaar in gesprek komen. En mocht Karin om wat voor reden dan ook aangeven dat ze denkt niet tot een juiste match te kunnen komen heb je in ieder geval een leuk gesprek gehad."

Michael Mangold / Directeur Service & Onderhoud bij VpG Techniek

“Karin, bedankt voor wat je hebt gedaan voor mijn carrière en hoe je het hebt aangepakt. Ik kan mensen jou alleen maar aanbevelen als ze op het punt staan van hun carrière een keuze te maken. Dat ze bij jou aan het goede adres zijn en dat je niet het alleen maar doet om iemand te plaatsen, maar ook kijkt naar de langetermijneffecten of iets past. Dat heb ik toen als kandidaat en nu zelfs als opdrachtgever als heel prettig ervaren.”

Mike van Beek / Vestigingsmanager bij Schreuder-Ruitenbeek

"Na zes jaar in dienst te zijn geweest bij mijn vorige werkgever, waar ik met veel plezier gewerkt heb en veel stappen heb kunnen maken, merkte ik dat ik toch iets miste. Je gaat nadenken wat wil je? Waar word je gelukkig van? Wat wil je uiteindelijk bereiken? In deze periode werd je bijna dagelijks benaderd door recruiters waar ik mij niet in kon vinden omdat het ontbrak aan persoonlijke aandacht. Bij Karin had ik meteen het gevoel dat het om de persoon ging en niet om het invullen van een vacature. Daarom hebben wij ook tijdens ons telefoongesprek gelijk een datum afgesproken voor een persoonlijke kennismaking, en na dit fijne gesprek ben ik in contact gekomen met Schreuder-Ruitenbeek. Dat mijn gevoel bleek te kloppen werd duidelijk toen mijn dochter werd geboren en ik een leuk persoonlijk cadeau opgestuurd kreeg. Inmiddels ben ik al weer 5 maanden werkzaam bij Schreuder-Ruitenbeek en ben Karin nog steeds dankbaar dat ze mij heeft benaderd. Karin begeleid je van het begin tot het einde wat uiteraard erg fijn is en ik iedereen kan aanbevelen!"

Pieter Jongstra / Area Salesmanager bij Tubus System

"Mijn ervaringen met Karin zijn zeer positief. Direct na een telefonisch-contact ben ik uitgenodigd voor een prettige, persoonlijke intake. Karin is erin geslaagd om een goede inschatting te maken van mijn persoonlijkheid, vaardigheden & kennis en heeft mij met succes gematcht met mijn werkgever. Zij heeft met mij meegedacht in mogelijke loopbaan-stappen en waardevolle tips gegeven tijdens de sollicitatieprocedure. Als ik opnieuw op zoek ben naar een passende werkplek en werkgever, zou ik zonder twijfel Karin consulteren en inschakelen."

Neem contact op

Copyright © 2021 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close