Login
Close
Inloggen

Karin de Waard - Diekmeijer

Aangenaam!

Mijn naam is Karin de Waard – Diekmeijer en ik ben werkplezierbemiddelaar in de installatiebranche. Ik help al jarenlang mensen in installatiebranche bij het zoeken en vinden van meer werkplezier in functies die echt bij hen passen. Daarbij richt ik me op zwaardere functies, denk daarbij aan regio- of vestigingsmanagers, leidinggevenden, directeuren of projectleiders.

Bureau OpAan
Mijn kracht zit in mijn persoonlijke en oprechte aandacht, iets wat ik vaak terughoor. Mooie woorden, waarop ik mijn bedrijfsnaam ‘Bureau OpAan’ heb gebaseerd. Tijdens mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht stonden belangrijke zaken als hospitailty en servicegerichtheid centraal. Kwalificaties die ik in mijn latere werk bij onder andere Randstad en Deloitte verder heb ontwikkeld en die ik nog altijd in mijn dagelijkse werk toepas.

De installatiebranche gaat me echt aan het hart. Het is een wereld die ik inmiddels erg goed ken en waarin ik zelf met veel werkplezier opereer. Ik weet wat er echt speelt in deze sterk groeiende markt en welke kansen er zijn. Hierdoor kan ik voor jou van grote toegevoegde waarde zijn.

Leuk je te mogen ontmoeten!

Karin

Neem contact op

Werkplezierbemiddelaar

“Ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen, twee jongens en een meisje. Ik volleybal heel graag, best fanatiek, houd van skiën in de winter en tennissen in de zomer.“

 

Copyright © 2020 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.