Login
Close
Inloggen

Bureau OpAan bij KVK

Algemeen
21.08.23

Vandaag bestaat mijn Bureau OpAan 4 jaar! Ik ben 4 jaar Werkplezierbemiddelaar. Maar het grote feest is op 1 januari 2024: dan sta ik 10 jaar bij de KVK ingeschreven, maar nog altijd officieel onder ‘Arbeidsbemiddeling’. Werkplezier bestaat niet?

ISB-code

Hoe zit dat? Wie zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel dient een aantal gegevens in te voeren, zoals de naam van de eigenaar van het bedrijf, het adres enz. Veel gegevens gaan over de activiteiten van het bedrijf.

Zo startte ik in 2014 in de markt van werving en selectie en vulde in: “Werving en selectie, recruitment, searching, coaching, loopbaanbegeleiding, HR advies/consultancy”.

De Kamer van Koophandel genereerde een SBI-code (Standaard Bedrijfsindeling), in mijn geval SBI 7810: ‘Arbeidsbemiddeling’.

Handelsnaam

In 2019 ben ik als werkplezierbemiddelaar actief geworden en heb deze handelsnaam bij de Kamer van Koophandel toegevoegd. Het bleek helaas niet mogelijk om Arbeidsbemiddeling om te zetten in Werkplezierbemiddeling. Het bestaat gewoon niet!

Maar in alles wat ik doe ben ik een werkplezierbemiddelaar pur sang. Ik ben dus ook niet de recruiter, executive searcher of headhunter die je normaliter spreekt. Ik heb inderdaad een werving- en selectiebureau, gespecialiseerd in de zwaardere managementfuncties binnen de installatiebranche. Maar ik voel me en ben werkplezierbemiddelaar!

Tijd voor een feestje!

Recente artikelen

Techniek
4.09.23
Algemeen
28.08.23
Algemeen
21.08.23
Techniek
14.08.23
Algemeen
7.08.23
Copyright © 2024 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close