Login
Close
Inloggen

Bouwbeurs

Techniek
8.02.23

Op de Bouwbeurs 2023 vind je deze week (6-10 februari) heel veel bedrijven uit de installatiebranche! Je vindt er de mooiste innovaties, ontwikkelingen en interessante kennissessies.

 

Het gebeurt allemaal in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Veel bedrijvenlaten hier zien wat hun technieken bouw- en installatiebreed kunnen betekenen. Er is heel veel nieuws, vooral over de grootste trend: verduurzaming van bestaande gebouwen.

 

Toestellen

Vanuit de installatietechniek zijn de grote toestelfabrikanten als Intergas, Vaillant, Atag, Alklima Itho Daalderop en Nefit Bosch aanwezig. Hun focus ligt vooral op de nieuwste (hybride) warmtepompen.

Ook Zehnder, Geberit, Magnum, Inventum, Duco, Alutherm, Samsung, Mascot Workwear en Ubbink zijn op de beursvloer aanwezig. In totaal herbergt deze beurs maar liefst 560 standhouders.

Het gros van de installatietechniek op de BouwBeurs bevindt zich in hal 7. Naast de vele stands is er ook een Nieuwscafé.

 

Netwerken

De beurs is in feite netwerken puur sang. Je wordt bijgepraat over de laatste nieuwtjes in je branche, je kunt kennismaken met de nieuwste tools, er zijn tientallen kennissessies.

En… een dag naar de Bouwbeurs 2023 is ook gewoon echt een superleuke en gezellige dag voor jou en je collega’s.

 

Komt het deze week niet uit of wil je juist naar meer beurzen, bekijk dan bijvoorbeeld de handige Agenda op Installatietotaal.nl. Daar kun je per maand bekijken welke evenementen je wilt bezoeken.

 

Ik wens je veel plezier!

Recente artikelen

Techniek
4.09.23
Algemeen
28.08.23
Algemeen
21.08.23
Techniek
14.08.23
Algemeen
7.08.23
Copyright © 2024 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close