Login
Close
Inloggen

Zij-instromers

Algemeen
28.08.23

“Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische installatiebranche zit te springen om nieuwe mensen. Doe mee met de online zij-instroomsessie ‘Ontdek je kansen in de techniek’.”

Deze wervende tekst vind je op de website van Wij Techniek, die allerlei mensen wil enthousiasmeren voor de veelzijdige functies in de installatiebranche. De nieuwe doelgroep bestaat uit zij-instromers!

Fysiotherapeut

Tijs (29) bijvoorbeeld, was fysiotherapeut, maar vond zijn werk niet plezierig. Daarom is hij op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag wat hij nog meer kan.

Radiotherapeutisch laborant Stefan (30) voelde hetzelfde: Ik had een prima baan. Maar ik merkte dat mijn passie voor de techniek groter was dan mijn plezier in het patiëntencontact. Het was dus tijd om naar iets anders op zoek te gaan.”

Zij-instromers

De zij-instromers Tijs en Stefan ontdekten dat “meer dan andere techniekbranches de installatietechniek heel open stond voor hbo’ers. Het kwam dan ook al gauw tot een match.”

Een bedrijf als Alliander richt zich ook op zij-instromers. Ik lees: “Heb jij bij voorkeur een technische vooropleiding en een geldig rijbewijs B? Beschik je bijvoorbeeld over een mbo niveau 2 of 3 diploma in de autotechniek of evenemententechniek? Dan kun je als zij-instromer bij ons de opleiding tot elektromonteur volgen. Wij betalen jouw opleiding en je komt direct bij ons in dienst. Heb je geen technische achtergrond? Contact ons dan voor de mogelijkheden.”

Werkplezier

Veel mensen, van hoge tot lage functies, vinden nu op deze manier als zij-instromers hun werkplezier in de installatiebranche! Als werkplezierbemiddelaar vind ik dit een mooie ontwikkeling!

Recente artikelen

Techniek
4.09.23
Algemeen
28.08.23
Algemeen
21.08.23
Techniek
14.08.23
Algemeen
7.08.23
Copyright © 2024 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close