Login
Close
Inloggen

Overname VDK-groep

Algemeen
17.07.23

Laten we eerlijk zijn, er zijn maar weinig mensen die 's ochtends wakker worden en denken: "Ik zou echt willen dat ik vandaag kan fuseren met een ander bedrijf." Toch lijkt het erop dat fusies en overnames de weg zijn naar succes in de installatiebranche. Maar zijn er ook andere manieren zijn om te groeien en te verbeteren?

VDK Groep is momenteel een opvallende speler op de overnamemarkt. Sinds de overname door durfinvesteerder EMK Capital krijgt het bedrijf meer financiële armslag om versneld te groeien via overnames van branchegenoten. Door deze overnames kan VDK Groep schaalvoordelen creëren en meer invloed uitoefenen op inkoopprijzen.

Maar er zijn ook andere manieren om te groeien en te verbeteren. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van slimme software kunnen bedrijven efficiënter werken en hun dienstverlening verbeteren. Daarnaast kan het investeren in opleidingen en trainingen van het huidige personeel ook leiden tot verbeteringen en groei.

Er is geen one-size-fits-all-oplossing voor succes. Elk bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden. Dus misschien moeten we stoppen met het jagen op fusies en overnames en beginnen met het nadenken over wat het beste is voor ons bedrijf.

Wat denk jij? Zijn fusies en overnames de enige weg naar succes in de installatiebranche, of ga jij voor andere mogelijkheden?

 

Recente artikelen

Techniek
4.09.23
Algemeen
28.08.23
Algemeen
21.08.23
Techniek
14.08.23
Algemeen
7.08.23
Copyright © 2024 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close