Login
Close
Inloggen

Karin de Waard - Diekmeijer

Aangenaam!

Toe aan verandering? Je bezoek aan deze website is het begin van een nieuw werkavontuur! Mijn naam is Karin de Waard, oprichtster van Bureau OpAan. Als werkplezierbemiddelaar help ik (sinds 2014) werkzoekenden binnen de installatiebranche, door heel Nederland, aan een passende baan. Daarbij richt ik me op zwaardere posities. Denk aan banen als vestigingsmanager, leidinggevende, directeur of projectleider.

Ik leg verbinding
De installatiebranche is een wereld die ik goed ken. Of het nu gaat om de wisselende positie binnen de bouwkolom of om uitdagingen op personeelsgebied en klantgerichtheid: ik weet wat er speelt in de markt en welke kansen er zijn. Mijn netwerk brengt mij, en belangrijker nog míjn relaties, ver. Hiermee ben ik van waarde voor diverse corporates, MKB-bedrijven, startups en vooral voor jou, de werkzoekende. Ik leg de juiste verbindingen en zorg voor de perfecte match.

Drive
Je zoektocht naar een nieuwe functie begint bij mij. Want mijn drive om jou te begeleiden naar een plezierige baan is groot. We starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin ik je talenten ontdek en luister naar je wensen. Zo bepalen we welke vervolgstap logisch is én je vooral veel werkplezier gaat opleveren.

OPrechte AANdacht
Mijn werkwijze kenmerkt zich door positiviteit en oprechte aandacht. Integriteit, betrouwbaarheid, werkplezier en duurzame relaties staan bij mij voorop. Bij jou ook? Dan kunnen we elkaar een hand geven. Aangenaam!
Karin

Werkplezierbemiddelaar

Karin de Waard
T: 06-22364187
E: werkplezierbemiddelaar@bureauopaan.nl

Copyright © 2020 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.