Login
Close
Inloggen

Inschrijven

Schrijf je vrijblijvend in als kandidaat, eventueel al met je CV. Uiteraard neem ik spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een persoonlijke kennismaking af te stemmen. Fijn dat ik van toegevoegde waarde voor je mag zijn.

Jouw privacy is van groot belang voor Bureau OpAan. Vertrouwen en integriteit zijn zaken die Bureau OpAan hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt je als kandidaat inschrijven via de website of via mail. Als je je inschrijft, bepaal je zelf welke gegevens bij ons bekend mogen zijn. Het gaat dan om je NAW-gegevens en de gegevens uit je CV. Jouw gegevens zullen worden gebruik om contact met je op te nemen en eventueel een kennismakingsafspraak in te plannen. Bureau OpAan helpt je graag bij het vinden van een nieuwe baan. Hiertoe zijn jouw gegevens uiteraard van belang. Wij hebben met bedrijven contact over jou, echter nooit zonder dat je daar zelf van op de hoogte bent. Jij blijft de lead hebben in deze. Je gegevens bewaren we 24 maanden. Maar als je graag langer als latent zoekend ingeschreven wilt staan dan is dat uiteraard mogelijk.
Bureau OpAan zorgt voor passende technische en organisatorische maatregelen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Je kunt je persoonsgegevens altijd inzien en aanpassen in jouw eigen account op bureauopaan.nl. Je kunt Bureau OpAan op ieder moment verzoeken je gegevens in te zien, te minimaliseren of te verwijderen.
Als het Privacyreglement wordt gewijzigd, zal dat direct hier zichtbaar zijn. Mocht je vragen hebben over dit privacyreglement, mail dan naar werkplezierbemidelaar@bureauopaan.nl
Ja
Copyright © 2022 Bureau OpAan   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Bureau OpAan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close